Archive

Archive for the ‘Kynäilyt’ Category

Autoveron poistaminen

huhtikuu 13th, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Autoveron poistaminen

imag0010Näin vaalien alla monet puolueet ovat valmiit poistamaan uusista autoista kannettavan autoveron. Kertarysäyksellä autoveron poistaminen lisää auton käytöstä perittäviä veroja ja maksuja, vaikka kuinka juhlapuheissa luvataan että niitä ei lisätä.

Ehdotukseni on että autovero poistetaan portaittain ja samalla pienennetään myös auton käyttömaksua.
Read more…

Kynäilyt

Polliisi:Mahottoman Hyvvee Uutta Vuotta 2015

joulukuu 31st, 2014
Kommentit pois päältä artikkelissa Polliisi:Mahottoman Hyvvee Uutta Vuotta 2015

Lupsakkoo vuuvven vaehetta

Vuan tällä kertoo uuvven vuuvven juhlinnassa jätetään ne viinaputelit piiloon, ihan tykkänää ja vuan kahvikupposen iärellä muistellaan männyttä vuotta. Jos nyt kuitennii tulloo pullo kaevettua esille tae soettoruokalassa paakut tilattua, nii maistellaan vuan vähäse ja hittaasti. Jos nyt kuitennii kääp sillä keinon, että tulloo enemmälti otettua, nii ee aleta laalamaan. Se on vuan iärimmäisen raskassootusta kuunnella hönössä oleviin immeisten miäkimistä, ei sitä kukkaan kestä kuunnella. Jos sitä tulloo kaekesta huolimata laaloo luikautetuks, nii ei sitte laaleta mittää härskijä värssyjä, ei aenakaan kovvoo tai suattaa tulla nuapurj valittammaa – eekä ihme.

Read more…

Kynäilyt

Tasa-arvoinen avioliittolaki – Suuria tunteita

kesäkuu 27th, 2014
Kommentit pois päältä artikkelissa Tasa-arvoinen avioliittolaki – Suuria tunteita

Miksi lakiesitystä kutsutaan tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi, parempi nimitys olisi sukupuolineutraali avioliittolaki. Tasa-arvoon vetoaminen on populistista ja näennäistä, missä on uskovaisten ja perinteisiä arvoja kunnioittavien tasa-arvo?

Read more…

Kynäilyt

Hyvästi kokoomus

syyskuu 18th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvästi kokoomus

Yli kolmenkymmen vuoden Kokoomuksen kannattaminen ja äänestäminen tuli nyt tiensä päähän. Nuorempana olin jopa aktiivisesti mukana nuorten ja Tuhatkunnan toiminnassa. Olen pettynyt Kataisen johtaman Kokoomuksen linjaan ja toimintaan.

Kokoomus olisi minulle omiaan jos olisin pieniperheinen suuryrittäjä, mutta kun olen suurperheinen pienyrittäjä ja vielä siaraseläkkeellä, niin vaikea löytää mitään minulle sopivaa. Read more…

Kynäilyt

Rikoskomisario Juha Joutsenlahden avoin kirje arvostelee poliisijohtoa ja syyttäjää

heinäkuu 17th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Rikoskomisario Juha Joutsenlahden avoin kirje arvostelee poliisijohtoa ja syyttäjää

Ulvilan murhajutun ensimmäinen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Joutsenlahti on joutunut rikostutkintaan toimistaan tapauksen tutkinnasta. Joutsenlahti lähetti 13.7.2012 eräille tiedotusvälineille laajan kirjoituksen, jossa hän selostaa murhatutkimuksen alkuvaiheita, myöhempiä käänteitä sekä poliisijohdon ja VKSV:n harjoittamaa terroria. Valtamedia ei ole julkaissut kirjettä, korkeintaan pieniä otteita siitä. Syyttäjäpuoli on sen verran ahkerasti vuotanut tietoja julkisuuteen, joten sananvapauden ja oikeudenmukaisuuden mukaan, myös poliisin ja valtakunnansyyttäjäviraston toimintaa arvostelevan kirjeen on tultava julkiseksi. Ohessa kirje kokonaisuudessaan: Read more…

Kynäilyt

Ratkaisu Euroopan talousahdinkoon

kesäkuu 14th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Ratkaisu Euroopan talousahdinkoon

Pohdin aamulla auton ratissa, syntyjä syviä ja Euroopan taloudellista tilannetta. Miksi meidän pitää sinne välimeren maihin rahaa lähettää. Rahallehan meillä itselläkin olisi tarvetta ja parempaa käyttöä.

Meillähän on suunnaton osaaminen valtiontalouden tiukassa kurissa pitämisessä. Lähetetään sinne etelään Valtionvarainministeriön virkamiehiä. Saataisiin kertaheitolla ongelma valtioiden talous kuntoon.

Siellä sitä riittäisi autoja ja autoilijoita, joita voisi rokottaa valtiontalouden pelastamiseksi. Me voitaisiin vastavuoroisesti ottaa sieltä niitä lepsuja virkamiehiä, helpottamaan meidän autoilijoiden ahdinkoa.

Kynäilyt

Oikeus: poliisin pysäytysmerkki ei ole pätevä syy pysähtyä

heinäkuu 10th, 2009
Kommentit pois päältä artikkelissa Oikeus: poliisin pysäytysmerkki ei ole pätevä syy pysähtyä

Lahden käräjäoikeuden tuomarin Hanna Parosen ja kihlakunnan syyttäjä Jukka-Pekka Havumäen mukaan poliisin näyttämä punainen pysäytysvalo ei ole pätevä syy pysähtyä. Kuljettajalla on heidän mukaansa oikeus jatkaa ajamista niin kauan kuin pysähtyminen voi tapahtua kuljettajan mielestä varmasti turvallisesti.

Read more…

Kynäilyt

Liikkuvalle poliisille lisää resursseja

huhtikuu 7th, 2009
Kommentit pois päältä artikkelissa Liikkuvalle poliisille lisää resursseja

Liikenteenvalvonta olisi keskitettävä pääsääntöisesti liikkuvalle poliisille, heillä on sitä varten tarpeeksi hyvä koulutus. Varsinkin siviiliautoilla suoritettava valvonta on siirrettävä kokonaan Liikkuvalle poliisille. Paikallipoliisin harjoittama valvonta on yleensä liikennettä vaarantavaa, roikutaan takapuskurissa, estetään ohituksia ja rakennetaan ansoja.

Kynäilyt

Suojattu: Varokaa poliisin pysäytysvaloja

huhtikuu 7th, 2009
Kommentit pois päältä artikkelissa Suojattu: Varokaa poliisin pysäytysvaloja

Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön:

Kynäilyt

Syyttäjänä oman kihlakunnan jutussa, loukataanko oikeusturvaa?

huhtikuu 3rd, 2009
Kommentit pois päältä artikkelissa Syyttäjänä oman kihlakunnan jutussa, loukataanko oikeusturvaa?

kolpusk

Onko kansalaisen oikeusturva turvattu, jos saman kihlakunnan syyttäjä on syyttäjänä kolaritapauksessa jossa osallisena on poliisi samasta kihlakunnasta.

Read more…

Kynäilyt