Archive

Archive for the ‘Urheilu’ Category

R.I.P. Olympia-aate

joulukuu 15th, 2017
Kommentit pois päältä artikkelissa R.I.P. Olympia-aate

Urheilullinen olympia-aate on kuollut ja kuopattu. Tilalle on astunut politikka ja kaupallisuus. Venäjän sulkeminen kansakuntana ulos olympialaisista sotii kaikkea urheilullista olympiahenkeä vastaan.
Read more…

Urheilu

Pelaako WADA reilusti?

heinäkuu 21st, 2016
Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaako WADA reilusti?

wadaKansainvälisen yleisurheiluliiton langettama kilpailukielto koko venäjän yleisurheilujoukkueelle on vastoin kaikkia oikeusjärjestelmämme kulmakivia sekä ihmisoikeuksien vastainen toimenpide. Kollektiivisella kiellolla rangaistaan myös syyttömiä urheilijoita, ei vain dopingista kärynneitä.
Read more…

Urheilu

Miksi mäkijoukkue kisoihin vajaamiehityksellä

tammikuu 26th, 2016
Kommentit pois päältä artikkelissa Miksi mäkijoukkue kisoihin vajaamiehityksellä

skij03Viikonloppuna Puolan Zakopanessa Suomen mäkijoukkue ei osallistunut joukkukisaan, koska matkaan oli lähetetty vain kolme hyppääjää. Yhden hyppääjän lisääminen tuskin olisi kaatanut maajoukkueen taloutta. Suomella olisi ollut hyvä sauma kisata Sveitsin kanssa toisen kierropksen paikasta.
Read more…

Urheilu

Mäkijoukkueen vajaamiehitys ajattelematonta

tammikuu 19th, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäkijoukkueen vajaamiehitys ajattelematonta

En ymmärrä mäkijoukkueen johdon päätöstä olla osallistumatta joukkuemäen kilpailuun Zakopanessa viime viikonloppuna. Henkilökohtaiseen kilpailuun lähetettiin kuitenkin kolme miestä, yhden miehen lähettäminen ei olisi ollut taloudellisesti kovinkaan iso panostus. Tässä olisi ollut tilaisuus lähettää nuorta hyppääjäkaartia saamaan ensikokemusta kansainvälisestä kisatunnelmasta.

Read more…

Urheilu

Mäkiviikon avaus, täydellinen fiasko

joulukuu 29th, 2014

Keski-Euroopan mäkiviikon avaus epäonnistui aivan täysin, osasyynä toki huonot keliolosuhteet mutta tuomarineuvoston ja kilpailujohdon täydellinen päättämättömyys tekivät eilisestä illasta täydellisen farssin. Aluksi kilpailua siirreltiin vartin välein ja 11 hyppääjän jälkeen koko kisa peruttiin. Kilpailunjohdon pitäisi pystyä tekemään päätökset heti ja noudattaa niitä jollei todella selkeitä muutoksia keliin tule.
Read more…

Urheilu