Archive

Archive for the ‘Mäntyharju’ Category

Mäntyharjun kesäteatteri: Lähtöruutuun

kesäkuu 28th, 2019
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäntyharjun kesäteatteri: Lähtöruutuun

Mäntyharjun kesäteatteri täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Kake Randelin kiertänyt keikoilla 40 vuotta, joten kyseessä on satavuotisjuhla. Pertti Lahden ohjaama sekä Markku Huovisen ja Lasse Wikmanin käsikirjoittama tarina heräsi eloon ensi-illassa torstai-iltana.
Read more…

Mäntyharju

Mäntyharjulla ei invapaikkoja kunnioiteta

helmikuu 9th, 2018
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäntyharjulla ei invapaikkoja kunnioiteta

Pakko ottaa esiin mäntyharjulaisten poikkeava käyttäytyminen ilman lupaa invapysäköintipaikoilla pysäköiviin. Taustaa olen kerännyt etelä- ja pohjois-savosta, päijät-hämeestä sekä pääkaupunkiseudulta. Ainoa jossa luvatta pysäköintiin suhtaudutaan myönteisesti on Mäntyharju.
Read more…

Mäntyharju

Mäntyharjun ohjeiden vastaiset hidastetöyssyt

toukokuu 30th, 2016
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäntyharjun ohjeiden vastaiset hidastetöyssyt

kor01Lähes kaikki Mäntyharjun hidastetöyssyt ovat säännösten ja ohjeiden vastaisia. Pahimmillaan tilanne on Kisalan kohdalla jossa oikein on ainoastaan liikennemerkki, muuten puutteita sekä tiemerkinnöissä että luiskien jyrkkyydessä.
Read more…

Mäntyharju

Virkamiehet vievät kunnanhallitusta kuin pässiä narussa

joulukuu 4th, 2014
Kommentit pois päältä artikkelissa Virkamiehet vievät kunnanhallitusta kuin pässiä narussa

Kunnanhallitus esittää hankittavaksi lumitykkejä sekä parempien sähköjen vetämistä jotta Mäntyharjulla päästää nauttimaan ensilumenladuista. Säästösyistä Varpasen koulu lopetetaan, mutta rahaa riittää 180.000 euroa lumitykkeihin, joilla saadaan lisää ehkä 2-4 viikkoa hiihtoaikaa talvella.
Read more…

Mäntyharju

Mäntyharjun uuden päiväkodin rakennustyöt pääsevät käyntiin

lokakuu 26th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäntyharjun uuden päiväkodin rakennustyöt pääsevät käyntiin

pvk_mnthMarkkinaoikeus on antanut keskiviikkona päätöksen väliaikaisesta kiellosta päiväkodin rakennustöiden aloittamiseen. Maarakennus Suutarinen Oy haki väliaikaista kieltoa ja valitti teknisen johtajan hankintapäätöksestä, jossa Maarakennus Suutarisen tarjous suljettiin tarjouskilpailun ulkopuolelle.

Rakennustyöt saadaan käyntiin pari kuukautta myöhässä alkuperäisestä aikataulusta, mutta uusi päiväkoti valmistunee ensi vuoden loppupuolella, mahdollisesti jo ensi vuonna päiväkodin joulujuhla päästään viettämään uusissa tiloissa.
Read more…

Mäntyharju

Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin?

lokakuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin?

prt01RealCompositen hallikauppa muuttumattomana seuraavassa valtuustonkokouksessa 3.10. Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin? Kunnanhallituksella ja virkamiehillä olisi ollut mahdollista käydä kaupan ehdot ja kaupan kohde läpi tarkemmalla sihdillä. Valtuusto edellytti tarkempaa valmistelua asiasta ja jätti asian pöydälle, mitään ei ole kuitenkaan tehty ja esitys palaa ennallaan valtuustoon.
Read more…

Mäntyharju

Tanssiiko Mäntyharju sorakeisarin pillin mukaan

lokakuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssiiko Mäntyharju sorakeisarin pillin mukaan

Mäntyharjun vaakunassa on kaksi mäntyä ja yksi harju, Tyrisevän (TV-sarja Pirunpelto) vaakunassa yksi mänty ja kaksi harjua.

Miten hitossa yksi sorakeisari voi vaarantaa pienten lasten terveyden valituksellaan ja varsinkin toimenpidekieltohakemuksella.

Read more…

Mäntyharju

Edullisin tarjous hylättiin tarjouspyynnön vastaisena

syyskuu 28th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Edullisin tarjous hylättiin tarjouspyynnön vastaisena

Minusta Pitäjänuutisten otsikko ”Edullisin rakentaja hylättiin” oli pielessä… hylkäyshän ei johtunut edullisuudesta, vaan siitä että tarjous oli tarjouspyynnön vastainen. Jos tarjouspyynnön vastainen tarjous olisi voittanut, se olisi avannut mahdollisuuden kahdelle muulle valittamiseen ja niihin olisi ollut niin selkeät perusteet. Nyt jutusta saa sen käsityksen että Suutarisen tarjous olisi ollut mukana ja silti hylätty.

Read more…

Mäntyharju

Hallikaupassa tontin kokoa lohkaistava

syyskuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Hallikaupassa tontin kokoa lohkaistava

prt01RealCompositen hallien kauppa hiertää kunnanhallituksen ja -valtuuston välejä. Kunnanvaltuusto jätti asian pöydälle ja uudelleen valmisteluun. Hallitus palauttaa esityksen sellaisenaan valtuustoon. Kaikesta päätellen nyt vedetään köyttä kenen pillin mukaan tanssitaan, hallituksen vai valtuuston. Toivon valtuutetuilta jämäkkyyttä ja rohkeutta vaatia tontin rajaamista.

Read more…

Mäntyharju