Archive

Archive for syyskuu, 2012

Edullisin tarjous hylättiin tarjouspyynnön vastaisena

syyskuu 28th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Edullisin tarjous hylättiin tarjouspyynnön vastaisena

Minusta Pitäjänuutisten otsikko ”Edullisin rakentaja hylättiin” oli pielessä… hylkäyshän ei johtunut edullisuudesta, vaan siitä että tarjous oli tarjouspyynnön vastainen. Jos tarjouspyynnön vastainen tarjous olisi voittanut, se olisi avannut mahdollisuuden kahdelle muulle valittamiseen ja niihin olisi ollut niin selkeät perusteet. Nyt jutusta saa sen käsityksen että Suutarisen tarjous olisi ollut mukana ja silti hylätty.

Read more…

Mäntyharju

Hallikaupassa tontin kokoa lohkaistava

syyskuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Hallikaupassa tontin kokoa lohkaistava

prt01RealCompositen hallien kauppa hiertää kunnanhallituksen ja -valtuuston välejä. Kunnanvaltuusto jätti asian pöydälle ja uudelleen valmisteluun. Hallitus palauttaa esityksen sellaisenaan valtuustoon. Kaikesta päätellen nyt vedetään köyttä kenen pillin mukaan tanssitaan, hallituksen vai valtuuston. Toivon valtuutetuilta jämäkkyyttä ja rohkeutta vaatia tontin rajaamista.

Read more…

Mäntyharju

Hyvästi kokoomus

syyskuu 18th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvästi kokoomus

Yli kolmenkymmen vuoden Kokoomuksen kannattaminen ja äänestäminen tuli nyt tiensä päähän. Nuorempana olin jopa aktiivisesti mukana nuorten ja Tuhatkunnan toiminnassa. Olen pettynyt Kataisen johtaman Kokoomuksen linjaan ja toimintaan.

Kokoomus olisi minulle omiaan jos olisin pieniperheinen suuryrittäjä, mutta kun olen suurperheinen pienyrittäjä ja vielä siaraseläkkeellä, niin vaikea löytää mitään minulle sopivaa. Read more…

Kynäilyt