Archive

Archive for lokakuu, 2012

Mäntyharjun uuden päiväkodin rakennustyöt pääsevät käyntiin

lokakuu 26th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Mäntyharjun uuden päiväkodin rakennustyöt pääsevät käyntiin

pvk_mnthMarkkinaoikeus on antanut keskiviikkona päätöksen väliaikaisesta kiellosta päiväkodin rakennustöiden aloittamiseen. Maarakennus Suutarinen Oy haki väliaikaista kieltoa ja valitti teknisen johtajan hankintapäätöksestä, jossa Maarakennus Suutarisen tarjous suljettiin tarjouskilpailun ulkopuolelle.

Rakennustyöt saadaan käyntiin pari kuukautta myöhässä alkuperäisestä aikataulusta, mutta uusi päiväkoti valmistunee ensi vuoden loppupuolella, mahdollisesti jo ensi vuonna päiväkodin joulujuhla päästään viettämään uusissa tiloissa.
Read more…

Mäntyharju

Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin?

lokakuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin?

prt01RealCompositen hallikauppa muuttumattomana seuraavassa valtuustonkokouksessa 3.10. Onko kunnanvaltuusto vain kumileimasin? Kunnanhallituksella ja virkamiehillä olisi ollut mahdollista käydä kaupan ehdot ja kaupan kohde läpi tarkemmalla sihdillä. Valtuusto edellytti tarkempaa valmistelua asiasta ja jätti asian pöydälle, mitään ei ole kuitenkaan tehty ja esitys palaa ennallaan valtuustoon.
Read more…

Mäntyharju

Tanssiiko Mäntyharju sorakeisarin pillin mukaan

lokakuu 25th, 2012
Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssiiko Mäntyharju sorakeisarin pillin mukaan

Mäntyharjun vaakunassa on kaksi mäntyä ja yksi harju, Tyrisevän (TV-sarja Pirunpelto) vaakunassa yksi mänty ja kaksi harjua.

Miten hitossa yksi sorakeisari voi vaarantaa pienten lasten terveyden valituksellaan ja varsinkin toimenpidekieltohakemuksella.

Read more…

Mäntyharju