Archive

Archive for joulukuu, 2014

Polliisi:Mahottoman Hyvvee Uutta Vuotta 2015

joulukuu 31st, 2014
Kommentit pois päältä artikkelissa Polliisi:Mahottoman Hyvvee Uutta Vuotta 2015

Lupsakkoo vuuvven vaehetta

Vuan tällä kertoo uuvven vuuvven juhlinnassa jätetään ne viinaputelit piiloon, ihan tykkänää ja vuan kahvikupposen iärellä muistellaan männyttä vuotta. Jos nyt kuitennii tulloo pullo kaevettua esille tae soettoruokalassa paakut tilattua, nii maistellaan vuan vähäse ja hittaasti. Jos nyt kuitennii kääp sillä keinon, että tulloo enemmälti otettua, nii ee aleta laalamaan. Se on vuan iärimmäisen raskassootusta kuunnella hönössä oleviin immeisten miäkimistä, ei sitä kukkaan kestä kuunnella. Jos sitä tulloo kaekesta huolimata laaloo luikautetuks, nii ei sitte laaleta mittää härskijä värssyjä, ei aenakaan kovvoo tai suattaa tulla nuapurj valittammaa – eekä ihme.

Read more…

Kynäilyt

Mäkiviikon avaus, täydellinen fiasko

joulukuu 29th, 2014

Keski-Euroopan mäkiviikon avaus epäonnistui aivan täysin, osasyynä toki huonot keliolosuhteet mutta tuomarineuvoston ja kilpailujohdon täydellinen päättämättömyys tekivät eilisestä illasta täydellisen farssin. Aluksi kilpailua siirreltiin vartin välein ja 11 hyppääjän jälkeen koko kisa peruttiin. Kilpailunjohdon pitäisi pystyä tekemään päätökset heti ja noudattaa niitä jollei todella selkeitä muutoksia keliin tule.
Read more…

Urheilu

Virkamiehet vievät kunnanhallitusta kuin pässiä narussa

joulukuu 4th, 2014
Kommentit pois päältä artikkelissa Virkamiehet vievät kunnanhallitusta kuin pässiä narussa

Kunnanhallitus esittää hankittavaksi lumitykkejä sekä parempien sähköjen vetämistä jotta Mäntyharjulla päästää nauttimaan ensilumenladuista. Säästösyistä Varpasen koulu lopetetaan, mutta rahaa riittää 180.000 euroa lumitykkeihin, joilla saadaan lisää ehkä 2-4 viikkoa hiihtoaikaa talvella.
Read more…

Mäntyharju