Archive

Archive for lokakuu 1st, 2015

Tornion järjestelykeskuksen työskentely on sujuvaa

lokakuu 1st, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Tornion järjestelykeskuksen työskentely on sujuvaa

Tulli2Työskentely Tornion järjestelykeskuksessa on ollut koko päivän ajan sujuvaa. Keskuksessa on iltaan kello 17:ään mennessä rekisteröity noin 270 turvapaikanhakijaa. Järjestelykeskuksessa rekisteröitiin ennen iltapäivää kaikki edellisen päivän ja yön aikana tulleet turvapaikanhakijat ja iltapäivällä odotettiin saapuvaksi lisää turvapaikanhakijoita. Torniosta on tämän päivän aikana lähtenyt neljä bussillista turvapaikanhakijoita vastaanottokeskuksiin ympäri Suomen.
Read more…

Turvapaikanhakijat

Poliisi selvittää turvapaikanhakijaan kohdistuvaa rikosepäilyä Kemijärvellä

lokakuu 1st, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Poliisi selvittää turvapaikanhakijaan kohdistuvaa rikosepäilyä Kemijärvellä

Poliisi sai torstai-iltana hätäkeskuksesta ilmoituksen, jonka mukaan paikkakuntalaista naista olisi lähestynyt ulkomaalainen mies, joka oli käyttäytynyt sopimattomalla tavalla naista kohtaan.
Read more…

Turvapaikanhakijat

Poliisin tehostettu ulkomaalaisvalvonta tavoittanut yli sata laittomasti maassa oleskellutta

lokakuu 1st, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Poliisin tehostettu ulkomaalaisvalvonta tavoittanut yli sata laittomasti maassa oleskellutta

poliisi2Poliisi on runsaan viikon ajan suorittanut tehostettua ulkomaalaisvalvontaa laittomasti maahan tulevien ulkomaalaisten tavoittamiseksi sekä laittoman maahantulon hallintaan saamiseksi.
Read more…

Turvapaikanhakijat

Yön aikana Tornioon saapui 50 turvapaikanhakijaa

lokakuu 1st, 2015
Kommentit pois päältä artikkelissa Yön aikana Tornioon saapui 50 turvapaikanhakijaa

Viime yön aikana Suomeen saapui 15 henkilöä, jotka ilmeisesti olivat aikeissa hakea turvapaikkaa Suomesta, mutta jotka palasivat välittömästi Ruotsin puolelle. He kuitenkin palasivat takaisin Suomeen yön aikana ja heidät toimitettiin Tornion järjestelykeskukseen. Poliisi arvelee, että liikehdintä saattaa liittyä siihen, että Maahanmuuttovirasto ilmoitti eilen jäädyttävänsä Irakilaisten ja Somalialaisten turvapaikkapäätösten tekemisen. Päätöksen taustalla on Irakin ja Somalian turvallisuusarvion päivittäminen sekä EU-käytäntöjen ja palautusmahdollisuuksien kartoittaminen. Selvitystyö valmistuu Maahanmuuttoviraston mukaan parin viikon sisällä.
Read more…

Turvapaikanhakijat