Home > Turvapaikanhakijat > Poliisi on saanut turvapaikanhakijoiden maahantulon Pohjois-Suomessa hallintaan

Poliisi on saanut turvapaikanhakijoiden maahantulon Pohjois-Suomessa hallintaan

syyskuu 24th, 2015

Jkeskus2Poliisin johdolla tapahtuvalla tehostetulla ulkomaalaisvalvonnalla ja järjestelykeskuksen toiminnalla turvapaikanhakijoiden maahantulo on saatu Pohjois-Suomessa hallintaan. Poliisi ja Rajavartiolaitos ovat tehostaneet ulkomaalaisvalvontaa koko maassa ja turvapaikanhakijat on ohjattu rajan läheisyydestä Tornion järjestelykeskukseen kuluvan viikon tiistaista alkaen. Uusien turvapaikanhakijoiden määrä maan muissa poliisilaitoksissa on selvästi vähentynyt.

Turvapaikanhakijat on pääosin saatu koottua järjestelykeskukseen ja kahden ensimmäisen vuorokauden aikana keskuksessa on asioinut yli 680 hakijaa. Viranomaiset seuraavat jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja muokkaa toimintaansa tilanteen mukaan, jotta kaikki turvapaikanhakijat saadaan rekisteröityä viivytyksettä.

Turvapaikanhakijat

Comments are closed.