Home > Turvapaikanhakijat > Järjestelykeskuksen viikko käynnistyi rauhallisesti

Järjestelykeskuksen viikko käynnistyi rauhallisesti

syyskuu 28th, 2015

Tulli2bTornion järjestelykeskuksen toinen toimintaviikko käynnistyi rauhallisesti. Maanantai-iltaan mennessä Tornioon saapui 300 turvapaikanhakijaa ja heidän rekisteröintinsä tapahtui sujuvasti. Saapuneiden joukossa on maanantain aikana ollut useita lapsiperheitä. 300 turvapaikanhakijasta noin 50 ylitti rajan jalkaisin. Poliisi arvioi, että maanantain aikana Tornioon saapuu hieman yli 300 turvapaikanhakijaa.

Tulli on jatkanut tehostettua tullivalvontaa ja rajavartiolaitoksen partiot ovat jatkaneet tehostettua ulkomaalaisvalvontaa ja ohjanneet maahan saapuneet, mahdolliset turvapaikanhakijat järjestelykeskukseen.

Viikon alku tarkoittaa viranomaisille henkilöstön rotaatiota; ensimmäisen viikon töitä paiskinutta henkilökuntaa vaihdetaan vähä vähältä tuoreeseen henkilöstöön ja rauhallisesti sujunut maanantai on ollut omiaan uuden työvoiman perehdyttämiseen.

Turvapaikanhakijat

Comments are closed.