Home > Yhteiskunta ja politiikka > Länsimainen ihmisarvo on kusetusta

Länsimainen ihmisarvo on kusetusta

kesäkuu 12th, 2017

Perussuomalaisten uutta johtoa ei hyväksytä, koska ei hyväksy länsimaisia ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa hallituksen mielestä. Tämä on täysin naurettava väite, koska länsimaista ihmisarvoa ja -oikeuksia ei ole olemassa, se on vain harha ja satua, kuten oikeudenmukaisuus yhteiskunnassa.

Yhteiskunnan sivistys arvioidaan sen mukaan miten se kohtelee huonompiosaisiaan. Tällä perusteella länsimainen arvomaailma ei edes tunne ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa. Ihmisarvo mitataan vain rahan ja omaisuuden arvolla, jos rahaa ei ole, ei ole myös ihmisarvoa ja oikeuksia.

Nykyinen ja muutama edellinen hallitus on unohtanut täysin heikompiosaisten – sairaat, vammaiset, köyhät, eläkeläiset, lapsiperheet ja muut syrjäyneet – ihmisarvon ja oikeudet. Se on nähtävissä jo miten useassa kohtaa säädöksemme eivät noudata YK:n ohjeistuksia. Vammaiset ja sairaat sekä köyhät ja muut syrjäytyneet ovat täysin vailla ihmisarvoa. Ja heidän elämäänsä kurjkistetaan koko ajan lisää.

Hallitus on hajoamassa, koska kokoomus ja keskusta ei hyväksy että noudatetaan täysin hallitusohjelmaa tiukentamalla maahanmuuttopolitiikkaa. Soinin aikana tottuivat siihen että lähes kaikessa joustettiin, pahimpana takinvääntönä oli hallintareksiterilain hyväksyntä.

Toivottavasti maassamme järjestetään uuden eduskuntavaalit jotta saamme maamme johdosta pois potkittua näitä verosuunnittelua harrastavia veronmaksajien rahoilla rikastuneet poliitikot. Nykyisellä hallituksella olisi ollut tietämystä ja osaamista miten verojen karttelu ja rahojen piilottaminen veroparatiiseihin olisi saatu kitkettyä. Mutta kuten kaikki ovat huomanneet, tärkeintä ei ole maan etu, vaan omat ja kavereiden rikastuminen. Vain köyhien on tarkoitus maksaa veroja.

Yhteiskunta ja politiikka

Comments are closed.