Home > Koronavirus > Suojamaskin käytöstä eri näkemyksiä

Suojamaskin käytöstä eri näkemyksiä

huhtikuu 15th, 2020

THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta suosittaa kangasmaskin pitämistä julkisilla paikoilla. STM:n kansliapäällikkö Varhilan mielestä ei pidä käyttää koska voi olla vaarallinen sairaille ihmisille, kuten sydän- ja verisuonisairaille.

Miksi pitää kieltää jos ongelmallinen osalle riskiryhmäläisistä. Helpoin ratkaisu on että terveet käyttävät kangasmaskeja ja jos sairauden takia ei voi niitä käyttää niin heille jaetaan sopivia maskeja apteekien ja terveyskeskuksien kautta.

Suumaskin käyttö estää juuri oireettomien tartuttamasta muita. Vai onko syynä se että STM ei ole huolehtinut että maassamme on tarpeeksi maskeja edes sairala- ja hoivatyöhö. Siksi niitä ei riitä kansalaisille. Kun virheet korjataan ja peitellään toisella virheellä se ei ole oikea ratkaisu.

Koronavirus

Comments are closed.