Home > Koronavirus > RAJOITUKSET JA KIELLOT

RAJOITUKSET JA KIELLOT

joulukuu 16th, 2020

Suureen ääneen ollaan vaatimassa oikeuksia sekä vastustetaan kieltoja ja rajoituksia, koska ovat perustuslain vastaisia. Eikö perustuslain pitäisi myös turvata kansalaisen oikeus elämiseen. Ihmisellä pitäisi olla oikeus liikkua ja kokoontua vapaasti, rajoittamiset ovat turhia monien mielestä.

Tieliikenteessäkin on kieltoja ja rajoituksia, eikä kukaan vaadi niiden purkamista perustuslain perusteella, vaikka loukkaavat yksilön oikeutta vapaaseen liikkumiseen. Päinvastoin koko ajan ollaan rajoituksia laatimassa lisää, koska liikenteessä kuolee ihmisiä.

Liikenteessä kuolee vuosittain vain puolet mitä koronaan on tänä vuonna kuollut. Joten eikö koronan rajoitukset ole tarkoituksenmukaisia vai ovatko liikenteenkin rajoitukset turhia ja loukkaavat kansalaisten oikeuksia?

Vedotaan ettei nuoret ja terveet kuole koronaan, joten ei ole vaarallista jos sairastaa koronan. Mutta kun vähäoireinen tai jopa oireeton voi tartuttaa taudin vanhukseen tai riskiryhmäläiseen. Liikenteessä taas suhteessa kuolee enemmän nuoria kuin vanhuksia, joten on aivan yhtä turvallista purkaa liikenteen rajoituksia kuin koronarajoituksia.

Nyt järki käteen ja noudatetaan rajoituksia ja hyväksytään kovatkin rajoitukset koska ne ovat meidän kaikkien hyväksi.

Koronavirus

Comments are closed.